Hydraulische slangen pers service bij Vent Multiservice in Blesdijke.

Hiermee maken wij een nieuw slangenpers-servicepunt in Blesdijke.

Met onze nieuwe slangenpers kunnen wij slangen maken tot 2" 4 staalinlagen.

Wij hebben een ruim assortiment aan slangen pershulsen en pilaren  en koppelingen om de beste combinatie te maken tussen slang en pilaar en uw snel weer op weg te helpen om uw werkzaamheden te hervatten.

Daarnaast hebben wij onze voorraad aangevuld met meer slangpilaren ,pershulzen, en hydraulische slangen.
Momenteel kunnen wij slangen uit voorraad voor u maken tot 1.1/4" 4SH (400 bar).
We hebben de meest voorkomende koppelingen en pilaren voorradig, en we zijn nog steeds bezig met uitbreiden van het assortiment. Als wij specifieke koppelingen niet hebben liggen kunnen wij deze uiteraard voor u bestellen zodat u de volgende dag (indien mogelijk dezelfde dag nog) weer uw werkzaamheden kunt hervatten.
Ook slangen persen op locatie is mogelijk! Als uw machine door een slangbreuk stil komt te staan en u daardoor niet in de mogelijkheid bent om met uw defecte slang langs te komen in onze werkplaats , dan komt de werkplaats naar u toe! Wij beschikken over een ruime complete  uitgeruste mobiele werkplaats.   Wij demonteren de slang en maken een nieuwe en plaatsen de nieuwe slang terug. indien nodig vullen wij uw hydraulisch systeem op nieuw af op het juiste niveau om u op locatie ook op een juiste manier van dienst te zijn!
Heeft u een lekke slang van uw machine? Dan kunnen wij ter plaatse een nieuwe slang monteren of voor een noodreparatie een nieuw stuk slang monteren en vervolgens na de klus de gehele slang vernieuwen in onze werkplaats.
Onze mobile slangen pers kan tot 1" 4 staalinlagen slangen maken.